Thursday, June 20, 2013

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

Meh nak story pasal 1 minuman kesihatan yg memang sedang MELETOP-LETOP diperkatakan ! Dengan kelulusan MAL (KKM), apa lagi nak dikata...memang konfem-konfem selamat untuk diminum :)

Antara Khasiat-khasiat ROYAL SLIM LISHUO MAGIC.
DA X PAYAH MINUM or TELAN SUPPLEMENT LAIN.
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC mengandungi khasiat ANTI-AGING + FIRMING + SLIMMING siap ! so, slim and flawless pada masa yang sama laaa jawabnya ^.^ . yesss ! best kan ? jimat duit . 

cantik kan packing ? apple tu ibarat mcm weollss la. hehe. 
gambar di kotak tu, jangan x tahu. tu salah satu proven record utk produk ni. 
OHSEM kan ? memang berkesan !

SEDAP X ?
sedap uolss. dengan rasa dan bau macam apple nye, mmg menusuk sanubari. mmg uolss akan x sabar-sabar nak minum esok :) lebih kurang macam aura white la jugak, rasa berry without sugar. sama la produk ni, rasa apple without sugar. tasty !


 Complete dengan shaker. uolss boley shake dan campur air batu. asal jgn air panas. 
itu PANTANG ! Takut collagen nye kurang effective.

ADA KESAN X ?
Gosh, of course la ada kesayangan semua. kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap ! memang anda akan tersenyum puas. 


BETUL KE BOLEH KURUS NI ?
HEHE. nak tawu betol x, uolss kena try dulu. baru tahu keberkesanannya. old testimoni dari customers memang real punye jadi kurus. bukan seorang tapi dah ramai oke ! ni bukan janji tapi pasti. asal minum banyak air ! ni yang paling penting. 
CARA MINUM ?
  1. CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML 
  2. SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
  3. AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )
  4. MINUM 3 LITER AIR SEHARI


customer testimonies... 
(C) COPYRIGHT WARNING - Please note that this picture was copyrighted to Le Elise Resources and can only be used with strict permission from Le Elise Resources. It is not allowed to be downloaded, stored, copied, reproduced, used nor modified in any way, alone and/or in any other way, without any advance written permission by Le Elise. Any attempt to tarnish both Le Elise and the customer's reputation or infringement of rights will bear legal action in court.TESTIMONIAL DAN FEEDBACK FROM USER






P/S : BENDA2 SUPPLEMENT MCM NI BUKAN BOLEY CANTIK SEKELIP MATA, UOLSS KENA BERTERUSAN GUNA..POSITIVE THINKING. 
1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan uolss tu. then baru boleh start gigit-gigit lemak uolss bagi gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat.

MACAM MANA NAK DAPATKAN ?
Dapatkan daripada pengedar-pengedar negeri anda sekarang ! cepat sebelum terlambat. Bagi yang berminat bolehla hubungi saya untuk order. Sempena produk launch ni, anda bolehla dapatkan ROYAL SLIM LISHUO MAGIC dengan harga PROMOSI ! 
Harga 1 kotak ~ RM110
Harga Promosi -----> 2 kotak hanya RM200 + Lotion Royal Slim bernilai RM45.
Hubungi Puan Nia - 0148294873 ( Pengedar negeri Kelantan, Terengganu, Pahang )

Kad pengedar negeri ni taw . agent, mini stokis , dropship amatlah dialukan. PM https://www.facebook.com/bluesweeezer?fref=ts untuk details ;)
Jom jana pendapatan bersama !


Share It